Tidal VS Spotify

Bloggen Fylder År!

fullsizerender-9

Hej Peeps!! Det har slet ikke været mig ved minde at bloggen har fyldt 1 år allerede! Wow! Mit år har været den størte rutsjebanetur nogensinde! Jeg startede sidste år fordi jeg vil dokumenter nogle af mine oplevelser, så jeg senere hen kunne kigge tilbage på alt som en tidslinje. Derudover vil jeg have en stemme for dem der kan relatere til mig, mine holdninger og væremåde. Det var grunde nok for mig til at starte Flazéda. Jeg er intersektionel, ved at jeg har rødder i Palæstina, og er en del af LGBT+.
En intersektionel person kan blive diskrimineret for to forskellige identiteter fx. At være 2. etnisk, men også for at være LGBT+.
At være et eksempel for nogen der næsten ingen stemme har skal repræsenteres! Er du 2. Etnisk og er LGBT+ som har brug for et netværk, hvor der er forståelse og accept for din intersektionalitet? Kontakt mig eller folket fra Sabaah.

En stemme er jeg og en stemme forbliver jeg.


Sad i Fælledparken den anden dag, hvor en af mine venner spurgte om det ikke var så sk*de nemt at blogge. Lad mig give dig svaret på hvad jeg har lært om at blogge på det seneste år.

Det nemt at starte en blog, men KAN være svært at vedligeholde den med opdateret indlæg. 
Det er af og til tidskrævende at skulle blogge og brainstorme nye ideer til indlæg. 
Personligt press til at lave noget innovativt kan også være en del af at blogge. 
Alt det her men hvorfor vælger man så at gøre det? Som sagt jeg vil have en stemme for 2. Etniske LGBT+ og en tidslinje at kigge tilbage på. Hvis grundene er vigtig nok, og drive’et er der kommer resultaterne af sig selv.

- Eliyas
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tidal VS Spotify