Yndlings Film & Serier

Chikaneret På Åben Gade

Episoden skete d 11. August omkring 18-tiden og er stadig rystet over det. Jeg var ude med mine venner i byen, vi havde haft det skide hyggeligt. Vi havde været på studenterhuset hvor vi spillede kort og været forbi McDonald’s. Jeg havde virkelig intet at klage over. Indtil vi stod udenfor igen og en mørk bil kører forbi hvor dem i bilen råber

BLOGGER ELIYAS DIN FUCKING IDIOT FÅ DIG ET LIV

Ikke bare mig men alle som jeg stod med var helt mundlamme og bare var i chok. Vidste slet ikke hvordan jeg skulle reagerer for at sige det ligeud. Hvorfor have behov for at chikaner en på åbent gade. Alle omkring kiggede på mig som jeg var abe i et bur. følte mig ydmyget ikke bare foran mine venner men en flok fremmede mennesker. Må ærligt sige at jeg intet tilovers har for sådan nogle mennesker. Jeg gør hvad jeg elsker, nemlig at blogge og jeg går endda op i det. Jeg har fuld forståelse for at man kan pisse nogen af og provokerer dem når jeg både har skiftet navn og er offentlig som person, når det ses ned på for nogle personer for det nemlig ikke normalt for en med 2. etnisk baggrund. Det eneste jeg kan sige er I ain’t sorry.

Som individ vil jeg ikke sættes i negative bokse, for det beskriver ikke hvem jeg er, det gør jeg. Jeg blogger og det bliver jeg ved med for jeg fandme stolt! På min første måned rundede jeg 3600 sidevisninger og ca. 2800 besøgende. Der er så mange ting jeg glad for ved at blogge og folk som dem skal på ingen måder lukke kæften på mig for så råber jeg højere. Man må tage det gode med det dårlige. Hvis det er bekostningen for at være tro mod mig selv, så lade det være det.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings Film & Serier