Pige Gjort Til Grin I Matas

Haters Gonna Hate

Jeg er ung, to be exact 18 år gammel med hele livet i vente. Jeg indrømmer gerne jeg dummer mig og laver fejl, der sker for alle. Jeg lever i nuet, lære af min fortid for at undgå samme fejl i fremtiden. Jeg hverken arrogant eller bedrevidende end andre mennesker. Jeg holder af mine medmennesker og værdsætter de små ting. Sidste indlæg handlede om hvordan vi kan fejle uden rigtig at ligge mærke til det selv, for jeg opdaget at jeg gjorde pigen til grin da jeg kom hjem. Fik så dårlig samvittighed at jeg simpelthen blev nød til at skrive om det. Mine veninde og jeg har det sjovt når vi sammen fordi vi hele tiden bruger intern jokes. Jokes, dårlig timing, en pige med anderledes udseende gjorde det hele endnu mere komisk(i tidspunktet). Min reaktion fortryder jeg hvilket jeg har nævnt så mange gange men det svært at få andre til at forstå fordi de ikke stod i situationen. Pigen som hedder Cille har taget kontakt til mig og taget imod undskyldningen. Vi har nu aftalt at mødes over en kop kaffe. Gider ikke at poste hele vores  samtale fra Facebook så jeg citer

” jeg havde det dårlig da jeg gik derfra. De andre i butikken kiggede på jer og undre sig om hvad du grinte af. Men er glad for det du har gjort med hensigt om at vise folk man sagtens kan sårer en person uden selv at vide det. Tak <3″ -Cille

Jeg vil med glæde opdatere jer løbende med hvad der kommer til at ske i mellem os. Tusind tak for at i læser med.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pige Gjort Til Grin I Matas