Out 'n' About

Hvorfor Skiftede Jeg Navn?

100847-98260

Flere og flere har spurgt ind til hvorfor jeg skiftede navn og hvad der fik mig til det. Har tænkt mig at svare på det med en uddybelse så i muligvis kan forstå min holdning.

Jeg er så taknemlig for at være født med de bedste 5 mostre omkring mig, jeg viser det måske ikke men værdsætter dem højt. jeg opvokset med dem fordi mine forældre blev skilt inden jeg blev født. har altid kunne huske min barndom som værende god med mange mennesker under samme tag. Så jeg er vokset op uden min far.
Har i al den tid jeg husker har jeg altid følt jeg manglede noget, uden at vide hvad det var. Har altid været super spændt på at tage hos min far fordi jeg ikke så ham så tit, jeg gjorde mig altid klar flere timer før og ventede en anden livsstil og tankegange end min families. Efter hvert besøg fik jeg et bedre bånd til både min far og hans familie, men tiden gik og fik aldrig en besked eller et opkald med >>Hey! Skal du noget i morgen?<< svigt var noget jeg følte og stadig føler til dagens dato. hele min opvækst som er relateret til min far har været det samme. Vi mødtes en gang, ingen kontakt i noget tid, til sidst skrev jeg, derefter svarede han. Normalt er det faren der kontakter sønnen og ligesom er et forbillede, men rollerne var vendt om og jeg kiggede op til andre forbilleder. Jeg må indrømme jeg har trøstespist og prøvet at glemme det ved at lave så mange andre ting. Jeg blevet træt af at kæmpe for at få hans opmærksomhed, jeg har kæmpet lige siden jeg var 12 men ikke fået andet svigt og falske forhåbninger. Her i 2016 prøvet han at få fat i mig, jeg havde forskellige tanker omkring det. Alt det går i sidste ende ud over mig, så jeg valgte bare at stoppe kontakten selv med ham for at undgå samme forhåbninger. Han havde ringet til en fra min familie og sagt at han havde travlt med sin familie, hvilket også er fair men så jeg åbenbart ikke familie nok siden han ikke kunne tage initiativet til at kontakte mig. Skiftede mit navn samme dag. Jeg gik fra Omar Abou Libdeh til Eliyas Omar Mannaa. Jeg beholdte navnet Omar til mellemnavn istedet for fornavn. Jeg skiftede min far’s efternavn til min mor’s. Jeg elsker stadig både min far og hans familie, specielt min onkel, føler han har været der mere for mig end min egen far. Alt det her er sket men som situationen ser ud nu er det vigtigt at forholde sig selvstændigt og jeg må sige jeg er så stolt over de valg jeg har taget. Det vigtigste for mig at jeg står ved mine beslutninger og jeg kan gå med hovedet oprejst uden at tænke på hvad andre tænker fordi jeg har en god samvittighed. Jeg kunne sagtens have givet ham endnu en chance men hvad nytter det hvis samme udfald kommer igen.

“Family is not about blood.
It’s about who is willing to hold your hand when you need it the most”

Det her har kun gjort mig til en stærkere person men som jeg typisk siger, der skal to til tango, du svigter, jeg siger stop.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Out 'n' About