Top Picks - ASOS Plus-Size Kollektion

I’m liberated

10 2-3 6 4

Efter 7 af det hårdeste måneder i hele mit liv, kan jeg vinke farvel til usikkerheden og dobbeltlivet der fandt sted førhen. Jeg har aldrig i hele mine små 19 år været mere positiv omkring fremtiden samt selvsikker, og det tror jeg kommer fra et unhappy place der har kørt sin modvirkning nu.
Mit netværk her i København har aldrig været større selvom det kun har været 5 måneder, så er jeg pisse taknemlig for hvor langt jeg er nået!


Billederne er taget ude ved kalkgraven i storkøbenhavn, og nej du ikke den eneste der tænkte “wtf er det i Danmark?” Yes bish it is! Alle i min omgangskreds troede ikke på mig, indtil jeg sendte en snap med et lokalitets filter. Omgivelserne er overvælende smukke, og det værd at tage derud for!


Jeg har ikke ord for hvor glad jeg er for at endelig at vende tilbage på bloggen! Det har været svært at skulle blogge når man ingen overskud har haft til noget som helst. Den tid er ovre, nu er jeg endelig flyttet og mulighederne står klar til mig. Bliv hængende for vi ses meget snart igen!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top Picks - ASOS Plus-Size Kollektion