Bloggen Fylder År!

Konsekvenser. Del 1/4

Jeg er heldigere end andre mennesker, men andre mennesker er heldigere end mig. Det hele tog en drejning da jeg besluttede mig for at åbne et nyt kapitel, dagen på mit navneskift. Efter den dag skulle mine agenda fuldføres, lige meget hvad konsekvenserne var. Jeg havde styrken, uden en ide om hvor den kom fra. Så mange tanker om valget. Godt eller skidt. Frihed manglede jeg. Friheden fik jeg. friheden på bekostningen af familie, venner, uddanelse, iværksætteri, og andre projekter. Alt er fortabt og nulstillet. En travlt hverdag hvor jeg ikke stod stille. – Nu står jeg stille, har massere af tid og alt går langsomt. Følelsen af uretfærdighed, røveri og død kom på en gang, kun på grund få ord, der led til konsekvenser jeg ikke så komme. Nu stener jeg på en væg i gråd om hvad jeg havde. 

Min historie, 1 år, oplevet på førstehånd. Skrevet på derværende tidspunkter.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen Fylder År!