Nu Er Det Tid!

KYLIE LIP KIT GIVEAWAY!

fullsizerender-4Jeg har opnået de vildeste mål inden for små 6 måneder. Jeg har også været igennem en masse ting som jeg skulle gøre op med i mit hovede. Det har været de bedste måneder for de ting jeg har opnået men satme også de hårdeste. Hvem sagde også det var nemt? Ellers havde alle gjort det. Jeg bestilte denne giveaway lige så snart jeg fandt ud af jeg muligvis skal blive en del af Teen-Universet Looklab. Af ren taknemlighed for den støtte jeg har fået på så kort tid synes jeg fandme det tid til en giveaway! Den går ud til Makeup elskerne!

Her er guiden til at deltage!

- Eliyas
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu Er Det Tid!