Nyt Firma + Kylie's Lip Kit

Livet Som Studerende & Entreprenør

Hej dejlige mennesker! Jeg kigger omkring mig og tænker på hvor heldig jeg er, at jeg som menneske kan uden særlig meget besvær få hele min hverdag til at hænge sammen, man har uden tvivl sine oppe-og nedture, positivt set kan jeg gå videre med livet og bruge det senere hen som kan hjælpe andre. Jeg startede skole d 16. August og har hidtil ikke kunne andet end elske det. Min drøm om mit firma er her om under 30 dage! Føler mig så taknemmelig og bare gerne vil sende en masse love ud til alle folk fordi jeg er så ovenpå med mine planer som kan være toppen af poppen men så der de dage hvor jeg lukker mig inde uden lyst til at fortsætte med noget som helst fordi jeg er perfektionist, sætter standarden højrer op hele tiden og vil have tingene går efter mit hovede, når det så ikke gør så har jeg det med at sætte skylden på mig selv. Det resultere i mindre arbejde, mere tid er spildt når jeg i momentet bør sætte en plan og prioriterer ting anderledes for at få dem i mål! Når jeg har arbejdet så hårdt på noget i så lang tid, sørget for at det jeg lægger ud er ordentligt og virkelig bare har sat min sjæl i det, så kan man ikke mere end være så lettet og taknemmelig når det endelig udkommer! Derfor offentliggøres Lux Culture først d. 1 Okt. med LCC16′ i samarbejde med American Apparel og de 3 talentfulde artister for at udgive noget som forhåbentlig bliver succesfuldt.

– Jeg rammer Cph fra D.9 til D. 11 September for mere fantastisk arbejde i møde, følg min snapchat @Murdasnap eller scan snapkoden i sidebaren for at følge med! Jeg har været inaktiv i længere tid og det ændres nu fordi jeg nedprioriterer andre ting for noget jeg elsker at lave. Håber jeres skole/studiestart har været forrygende! Vi ses meget snart! 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt Firma + Kylie's Lip Kit