weekday: Outfits til ham & hende

Lunar Way is my only way

Sommeren findes faktisk i Danmark! Må derfor ærligt indrømme jeg selv var chokeret da jeg så der stod 22 grader på min mobil. Synes altid man forbinder dejlige Danmark med dårligt vejr, flæskesteg og  sort humor(Vi skal hellere ikke glemme Olsen Banden). Har faktisk med egen vilje gået udenfor og nydt vejret, hvilket man ikke skulle tro men jeg tænkte på hvor lidt jeg ser solen og under millisekunder ændret min mening.

13396821_526858897515454_317726033_o

Efter en solrig dag med de tætteste jeg har omkring mig blev det vidst tid til at komme hjem og skrive det her indlæg. Jeg tjekker posten og ser et brev jeg har ventet på. Hvilket er mit Lunar Way kort. Lunar Way er en webbank, alt foregår online så undgår man de akavet samtaler med en fremmede person der prøver at forstå en og omvendt. Support er derfor vigtigt når der ikke er et fysisk sted at tage hen. Hvor har jeg seriøst været så taknemlig for deres support! Skudt ud til Anne fra support, Hun er den jeg typisk kontakter når det omhandler Lunar Way. Jeg har ikke andet end fået en fed oplevelse, har virkelig intet at pege en finger på. Jeg er typen der har 45 bolde i luften imens jeg holder et foredrag, hvilket betyder jeg er flyvende og har typisk en travl hverdag fordi jeg har mange ting at tage mig til. Så Lunar Way har virkelig reddet min røv fra de akavet samtaler i Danske Bank.

13441628_526858840848793_314933954_o

 

Kan vi ikke også lige være taknemlige for den fede indpakning Lunar Way har. Innovation det er hvad jeg kalder det. Det her kommer ikke bare til at være noget nyt man kan “få”. Det vil ændre måden vi ser på en bank. Jeg kunne lige forstille mig i 2030 at der ingen fysiske banke vil være og alt vil blive erstattet med webbank’er. Derfor vil jeg uden at tøve anbefale Lunar Way til enhver! Det nemt, support er fantastisk, servicen er generelt i top!

13396947_526858887515455_399871182_o

 

Nyd det lækre vejr, og indsend jeres mailadresse til Lunar Way så i kan komme på venteliste for at kunne sende en ansøgning og blive Lunar Way bruger. Fra nu af er Lunar way my only way! Let it be yours

Indlægget er IKKE sponsoreret af Lunar Way og er skrevet udfra min holdning til produktet.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekday: Outfits til ham & hende