Hjælp. Del 3/4

Målet. Del 4/4

Efter det længste år i hele mit liv og det aller hårdeste, er jeg nu i mål. Min støreste byrde kom ud, endnu en større byrde kom med sig. Mit liv blev fordrevet, alt min energi blevet taget. Jeg kan endelig forkaste alt, kalde mig uafhængig og selvstændig. En lettelse, og indre glæde. Ikke bare fordi min kamp er overstået, men fordi jeg ikke længere skal kæmpe. At starte et liv helt alene, uden nogen form for sikkerhedsnet eller fundament har taget et år om at bygge op, selv i en alder af 18/19 år! Det kan jeg kun være pisse stolt af. Der er altid en masse andre kampe man skal tage, men min største og mest betydsningsfulde kamp er overstået. Klar og rustet til de nye udfordringer kan jeg kun være.

 


Det helt overvældende at skulle læse mine små tekster op igen. En smule surrealistisk hvor langt jeg er nået, og lidt forbløffet er jeg over hvor styken kom fra. Den her tetralogy er min første, men ikke min sidste.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp. Del 3/4