NYT ALBUM FRA NICKI MINAJ!

Nu Er Det Tid!

fullsizerender-3
Jeg har nu længe tænkt over noget og har været bange for at tage beslutningen for ikke at ende tilbage hvor jeg startede. Jeg har set 2 dokumentarer og sluttede dem begge af med dårlig samvittighed. Udover den praktiske del som jeg ikke synes om, så kan man få pænere hud ved at undlade “De” ting. Jeg tror i kan regne jer frem til hvad jeg springer mig ud i… Jeg er fra i dag blevet vegetar! De seneste 3 uger har jeg levet af 70% vegetarisk mad og jeg synes ikke det er så slemt som folk går rundt og tror. Jeg har bare kunne mærke et større energiniveau, jeg har et dårligt stofskifte i forvejen, men har tabt 2,1 kg på de 3 uger hvilket er aldrig sket før, også spiser jeg ikke dyrene. For mig lyder alle disse ting kun positive! Alle bør seriøst bare gå igennem 3 ugers vegetar-forløb – lad os se hvordan de skifter deres mening 180 grader efterfølgende. Jeg er på ingen måder nervøs eller bange for det, jeg er både lettet fordi jeg har ikk nævnt noget til nogen om det her siden jeg startede på det også har jeg sommerfugle i maven over den nærmeste fremtid, både for at se hvordan min livsstil vil ændre sig og de resultater jeg får ud af det. Jeg havde tænkt på at være veganer, men så det som et alt for stort spring. Hvem ved, måske er det næste skridt?

- Eliyas
   

2 kommentarer

 • Simon

  Hej ven!

  Lær nu at sætte komma. Det vil gøre det meget lettere at læse din blog. No hate.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isfold

  Så sejt Eliyas, mig og min veninde har også selv lige kastet os ud i det😂👍👌

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT ALBUM FRA NICKI MINAJ!