BERLIN, BOBLER & BEYONCE

Pige Gjort Til Grin I Matas

Jeg går rigtig meget op i hvordan jeg ser ud og det synes jeg også er vigtigt at andre gør for man har kun 1 gang til at give et førstehåndsindtryk og alle vil da gerne give et godt indtryk af sig selv. Jeg var i byen med min bedste veninde for at kigge efter en bestemt saltvands hairspray vi havde set i Matas, hvor jeg ser en med extensions i håret, med det samme flækker jeg af grin fordi det var så ELENDIGT lavet, min veninde blev helt pinligt berørt da hun kunne se pigen med sine ekstensions kiggede mærkeligt på os. Like you had one job. En stor klapsalve til pigen for i det mindste af prøve. Noget siger mig hun aldrig selv havde sat sine hår ekstensions i før. Jeg faldt over en hjemmeside som min veninde havde brugt for at købe sine extensions og har været meget tilfreds med det!  Nu har jeg ikke selv særligt meget styr på det men jeg ved hvornår noget ser godt ud! Min veninde gik fra kort til langt blonde hår og det blev ubeskriveligt smukt. Hun fik dem købt fra www.myextensions.dk som har et stort udvalg af hår ekstensions og tog til Aalborg for at få det sat i til en god pris.
Image00018 (1)Image00042 (1)

Hele pointen med det jeg skriver er at jeg ville sætte fokus på at udseende MEGET tit er smag og behag, nogle tænker praktisk andre har sikkert en anderledes holdning men forstår så ikke hvordan folk tænker når de ikke  rigtig går op i “sig selv” eller hvordan de ser ud.
Det positive ved det er nok at de ikke gir en F*ck men hvor må de dømmes som jeg gjorde i Matas. Jeg får lidt dårlig samvittighed for at være ærlig men tror det har en hel del med globalisering at gøre og vi hele tiden bevæger os fremad og andre kan efterlades hængende. Nu det ikke fordi jeg møder sådan nogle typer hver dag men fik lige tænkt lidt over det ihvertfald. Hvis pigen læser med så ville jeg sige undskyld, det var ekstremt dumt gjort af mig, jeg fortryder det så meget nu hvor jeg har tænkt det hele igennem. Respekt til dig for at gøre som det passer dig.

I bund og grund bør man gøre det man vil så længe man har god samvittighed!
Hyg jer og husk at se godt ud 😉

Indlægget er sponseret af Myextensions

   

3 kommentarer

 • Simon

  Jeg får sgu heller ikke et særligt godt førstehåndsindtryk af dig. Dine kommaer sider skrækkeligt, og det gør din stavning også. Udover det, så virker du ikke særlig sympatisk med det indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha… Jeg måtte lige genoverveje min reaktion til indlægget (ligesom du nok burde have genovervejet din reaktion, til pigen med det uheldige hår), inden jeg postede en kommentar.

  Hvor syntes jeg titlen på dette indlæg er uheldig. Selvfølgelig virkede det – for det var titlen der fik mig til, at hoppe herind, da jeg så dit opslag i en facebookgruppe. Jeg havde dog ikke forventet, at læse, at det var bloggeren selv, der gjorde den sagesløse pige i Matas til ‘grin’. Hvor syntes jeg du havde en ærgerlig reaktion på hendes hår – og hvor syntes jeg, det er uheldig måde at gøre reklame for en virksomhed.

  Du har ret. Man har kun én chance for, at give et førstehåndsindtryk. Man kan så overveje hvilket signal man vil sende? Man kunne jo også tænke, at hvis der puttes alt for meget overvejelse i ens ydre, og fremtræden, at man kom til at fremstå narcistisk? Blot en overvejelse.

  Og globalisering er skyld i, at du dømmer pigens fremtræden? OG, at du griner af hende? Ej. Det er nok nærmere opdragelse, og det enkelte menneskes værdigrundlag, der ligger til grunde for din opførsel.

  … Og ang. førstehåndsindtryk… Husk de også forekommer på skrift 😉 Dette var mit første besøg på din blog.

  Jeg håber du får en rigtig god dag 🙂 Jeg vælger, at tro, at du selvfølgelig bare lavede en lille fejl, som vi alle sammen jo af og til gør, og selvfølgelig ikke vil grine højlydt, og ufølsomt, af andres fremtræden og udseende en anden gang 🙂 <3

  Rigtig god weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eliyas Mannaa

   Hej Simone, tusind tak for din kommentar, det sætter jeg virkelig pris på. Jeg fortryder enormt meget min reaktion og håber på pigen kan mærke hvor stor en fejl det har været fra min side af. Set på den positive side har jeg lært af min fejl og derfor aldrig kunne finde på at gøre noget lignende. Igen tak for det og god weekend til dig <3 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BERLIN, BOBLER & BEYONCE