Gæsteblogger: Livet før & efter kræft

Stortytime: Troye Sivan koncert

13275183_529334043934606_122243200_o

Endnu en storytime er landet og den her gang er det om min tur til Troye Sivan koncerten D. 17. Maj 2016
Jeg købte min billet til Pre-sale igennem Troyesivan.com D. 4. December 2015, min veninde skulle have købt en billet sammen med mig men stod i et dilemma om at vente med at købe Troye Sivan billet eller sikre sig en M&G med Justin Bieber, hun undlod at købe billetten med tanken om at købe billet når salget bliver offentligt for alle, hvilket var lidt dumt for det endte med hun ikke fik billet. Jeg panikkede da jeg så Pre-sale link så trykkede jeg bare på skærmen og købte billetten med det samme, uden at tøve et sekund. Jeg gik i flere måneder med spænding og glæde for at se et af mine idoler. Troye Sivan var den første Youtuber jeg opdagede i 2011, og som mange andre der har set en bestemt Youtuber i en længere periode følt at man har fulgt personen igennem hans/hendes liv og derfor har et stærkere bånd til en. Dagen kom hvor jeg stod tidligt op, gjorde mig klar, spiste morgenmad (hvilket jeg ikke gør så tit), og satte mig i toget mod København. Jeg står af på hovedbanegården hvor jeg møder 2 personer jeg ikke havde set i et helt år. Vi snakkede om alt og ingenting da vi gik på vej mod Store Vega igennem istedgade. Jeg sagde farvel til de to dejlige mennesker og finder ud af min veninde står i køen til koncerten, jeg får hende til at komme op hos mig hvor jeg så finder ud af hun ikke har fået billet men alligevel vil prøve at komme ind. Klokken er 15:35 jeg står i køen med 2 fantastiske mennesker som jeg lærte at kende, tror aldrig jeg har haft en federe oplevelse i en kø, alt fra sigøjner der samler på pant, fugle der skider på de fans der står i køen til Rasmus Brohave der tager en helvedes masse billeder med fans.

13467878_529334033934607_1147548235_o

Vi går ind til salen og står og venter på klokken slår 20:00, jeg finder ud af der opvarming, det var lidt en skuffende følelse fordi jeg er kommet for at se Troye ikke en eller anden wannabe. Ud af det blå kommer Astrid S frem og spiller flere numre. Jeg har aldrig oplevet en sanger så god, hendes energi på scenen, genren som mindede om Troye’s musik elektronisk alternative/pop. Også er hun fandme fra Norge, YES så kører bussen. Hun lyder fantastisk, ingen forskel mellem indspilnings -og live versionen. Hun får alle i salen til at dreje mod højre og give massage til personen foran sig, fordi hun synes vi alle var samlet som venner, hvilket jeg også følte.

Troye kommer ind på den mest dramatiske måde og kunne ikke ønske han gjorde det anderledes. Jeg kunne ikke tro mine egne øjne, at ham jeg har set på skærmen igennem alle de år står legit 8 meter væk fra mig. ‘Heaven’ kom på som også er den sang jeg værdsætter mest fordi jeg kan relaterer til den, sangen har været on repeat igennem mit liv siden ‘Blue Neighborhood’ kom ud. Tårerne trillede ned forbi mine solbriller og kan mærke 2 personer som står ved siden af mig krammer mig. Alle i salen hæver deres skilte med skiften “This is our heaven”. Alt i alt var det moment til koncert det bedste, for mig ihvertfald.

Koncerten fortsætter, og Troye finder en vandpistol og plasker os med vand, tro mig folk flippede ud da det skete. Det skal lige nævnes at Troye havde en Facetime samtale med en fan der ikke kunne komme til koncerten, mener pigen kom ind til efter Facetime opkaldet.

Jeg kunne mærke af en eller anden grund at koncerten var ved at ende, det gjorde den så også. Jeg fulgtes med 2 søde piger fra koncerten til hovedbanen, krammede dem farvel og løb ind til mit tog mod Odense igen.

Kunne slet ikke mærke min ben eller vente til jeg kom hjem i min seng. Jeg havde en uforglemmelig oplevelse som jeg ikke ville bytte for noget i verden. Var så irriteret over koncerten sluttede så hurtigt, men tiden flyver når man har det sjovt, right? noget jeg ved er at alt godt har sin ende, håber dem der var der nød koncerten ligeså meget som jeg gjorde.

   

1 kommentar

 • Amandakaterina

  Det var en fantastisk oplevelse!
  Og var meget glad for og stå og nyde ventetiden med dig i køen.
  Har aldrig haft det så sjovt i en kø før som jeg havde med dig og min bror!
  Glad for jeg mødte dig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger: Livet før & efter kræft