15 facts om mig selv

Storytime: hash-anfald

Untitled


Er på ingen måder stolt af episoden, men siden jeg selv var ude for noget så forfærdeligt vil jeg dele min historie med jer i håb om at vise jer hvad man IKKE skal gøre, før i mærker det på egen krop. 

Det var den 1. Maj offentliggørelsen af et af mine firmaer, solen skinnede der var blå himmel, intet bedre. sirenerne havde lige hyldet som de normalt gør hver 1. Maj. 2 af mine gode venner skulle spille live i Munkemose hvor alle mennesker hyggede sig på græsset lyttede til god musik. En person som vi nu kalder “Alex” hilser på mig og havde lyst til at ryge lidt hash. Jeg har altid været fascineret af det, men aldrig vidste hvorfor man skal have behov for sådan noget. Der blev brugt 20 min på at lede efter et tlf nr der solgte hash. Nummeret er nu fundet vi begge går imod Super Brugsen og opholder os bag bygningen. Alex modtager så hashen, og jeg havde ikke spis noget endnu så tænkte jeg lige vil hurtig købe noget at drikke og en mad. Person 2 kommer ind ud af det blå ved navn “Mads” som var gode venner med Alex, vi går imod Munkemose for at finde en siddeplads. I det vi kommer tilbage får jeg afvide jeg gik glip af koncerten som 2 af mine venner holdte hvilken jeg selv var skuffet over  – Alex, Mads og jeg finder så en bænk og tænder så hashen. Tager 6 sug fordelt på 12 min tid. Det skal så siges både Alex og Mads rygere dagligt.

Men på et tidspunkt mærker jeg mit hjerte slog hurtigere, tænkte inde i mig selv ” er det her normalt?” Stille og roligt blev jeg mere og mere sløv. Jeg hæv min tlf frem med de få kræfter jeg havde trykkede på kontakten “Asisa” som er min bedste veninde. Giver telefonen til Alex. Samme sekund han begynder med at tale, simre hele min krop, kan føle jeg har et iskoldt hårbånd på hovedet. Jeg blev mere og mere lammet i min krop, mindre ord kunne udtales. Så snart han siger “Asisa, Eliyas har brug for dig, han er helt væk ahhaha” …Besvimede jeg. Havde ingen bevist overhovedet i cirka 10 min.

13336425_10201755160037276_826716921_n

Billedet blev taget af mig 30 min. efter jeg besvimede, Min hud var kold, ufølsom, kunne blive slået uden at mærke noget.

Efterfølgende kunne jeg se 10% af hvad jeg normalt plejer at se, ellers kunne jeg ikke bevæge mig, snakke eller reagere på noget som helst. Min hud var død som i grøn og hvid, jeg fik koldsved, alle mine muskler virkede ikke. Jeg sagde til mig selv “stå op” men intet gad at ske. Jeg havde ingen kontrol. begyndte med at græde men ingen tårer kom ud. Følte mig magtesløs Uden overdrivelse, troede jeg det var min død. Tænkte slet ikke på hvad andre vil sige eller hvordan min familie vil reagere når de får det afvide. Tænkte på at jeg skulle trække vejret for jeg skulle ikke dø.

Jeg var som en flue på væggen, kunne hører alle samtaler. Asisa er hende jeg ringede til fordi hun oplevede det samme for et år siden, så hun vidste hvad man skulle gøre. Hun fik mig til at stå op og skældte Alex og Mads ud fordi det var de samme mennesker der var der da det skete for hende. Hun holder mig så jeg ikke vælter for jeg har ingen balance.
Kunne hører mine venner var i chok, og vil hjælpe. “Vi skal ringe til hans forældre!!” “Nej, ikke i denne tilstand!” “Han skal kaste op før det går væk!”

Jeg formår at forklare dem med på tegnsprog at jeg ingen mad har fået men jeg har noget ved den bænk alex, mads og jeg sad på. Kunne hører Asisa løb for at hente maden men finder ud af Alex og Mads både har drukket og spist det jeg havde købt fra Super Brugsen.

Jeg får vand og en berliner som mine venner havde købt til mig fra Super Brugsen. Og får afvide at de har kontakte min forældre.

Jeg sidder midt på gaden og venter på at blive hentet, hvor jeg møder 4-5 mennesker fra Radikal Ungdom. ser min stedfar henter mig og sidder nu i bilen og husker kun lyden “DYT DYT DYT” fordi jeg ikke havde min sele på. Jeg kommer ind af døren hvor jeg kunne hører min mor brokkede sig over min opførsel. Jeg smækker døren med min fod, falder i sengen, og står op 6 timer senere med en surrealistisk følelse af “hvad fanden er der sket”

får et opkald fra min ven som siger jeg ikke kunne tåle rottegiften og benzinen i det der var i.

Mine råd herfra hvis i skal prøve det en dag: 

  1. Være sammen med nogen du stoler på og nogle som ikke skal ryge men bare er med.
  2. Ryg ikke klump(hash) ryg skunk. Meget mildere uden for meget lort i. (også kaldt “All Green”)
  3. Gør det kun hvis du selv vil!
  4.  Køb ikke fra enhver!

Jeg vil ikke anbefale stoffer selv hash, det får en som ikke ryger det til at føle sig kedelig uden for meget fart på feltet, men det også sådan det skal være efter min mening. Man kan sagtens have det fedt, nyde livet uden at være påvirket af noget som helst. Og det ikke hash’ens skyld men industrien! uden alt det crap der blev blandet med hash’en vil jeg slet ikke have fået anfaldet.

Tanken om episoden får mig stadig i tårer, fordi det var så slemt. Blev traumatiseret.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 facts om mig selv