I'm liberated

Tidal VS Spotify

spotify-1360002_960_720

Hej Peeps!! Vi nærmer os højsæsonen! For mig betyder det musikken går fra høretelefonerne til en højttaler, gerne med et godt selvskab, et glas rose og dejligt vejr! I får lige de sange jeg godt kan lide for tiden. Tror jeg har ødelagt replay knappen, ups haha.
tidal-hero

Personligt bruger jeg ikke Spotify, men det gør de fleste af jer, og derfor er det via Spotify jeg linker til sangene.
Jeg benytter mig af tjenesten; Tidal som har bedre lydkvalitet end andre musiktjenester, dog koster det lidt om måneden, men det er virkelig det værd! Derudover støtter man en musiktjeneste der er startet af artisterne selv blandt andet; Alicia Keys, Arcade Fire’s Win Butler and Regine Chassagne, Beyoncé, Calvin Harris, Coldplay’s Chris Martin, Daft Punk, Damian Marley, deadmau5, Indochine, J. Cole, Jack White, Jason Aldean, Shawn “JAY Z” Carter, Kanye West, Lil Wayne, Madonna, Nicki Minaj, Rihanna, T.I. & Usher er medejere.
Rigtig meget eksklusivt indhold finder også sted! Fx. Rihanna & Beyonce’s seneste albums kom ud på Tidal 14 dage før det overhoved var offentliggjort nogen andre steder. En “lille” hyggelig musik-klub kan man kalde det.

Vis man er lidt af en musik freak og sætter pris på vildt god kvalitet af lyd så er Tidal en klar vinder – Men er man en gennemsnitlig teenager der godt kan lide musik, har brugt spotify i længere tid og ikke kan finde en årsag til at skifte over så why even go there. Tidal er ikke for alle, men det vigtig at folk kender til det! because it’s awesome!!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm liberated